Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Magyar történelem.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Magyar történelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyartortenelem.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Általános Iskola

Általános Iskola

Az általános iskola tlap oldalon megtalál mindent, ami az általános iskolákkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki általános iskolákkal ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat szolgáltató iskolák között válogathat: megtudhatja, hol van az Önhöz legközelebbi iskola. Keresőszavak amivel ránk találtak: iskola,általános iskola,iskolák,általános,beiratkozás,ala pítványi, informatika,nyelvtagozatos

Augusztus 20.

Augusztus 20.

Augusztus 20. államalapító Szent István ünnepe, nemzeti ünnep, a Magyar Köztársaság hivatalos állami ünnepe. Ez az egyik legrégibb magyar ünnepnap: Szent István király napja, a keresztény magyar államalapítás, a magyar állam ezeréves folytonosságának emléknapja. A linkgyűjtemény augusztus 20. ünnepét és ennek eredetét, Szent István Királyt, az államalapítást és előzményeit, az ünnepi tűzijátékot, a Szent jobbot, a koronázási ékszereket, I. István megkoronázását továbbá szentté avatását mutatja be.

Történelem

Történelem

A történelem a múltbeli események összessége. Az emberiség múltjának tudományos ismerete. A oldal az ismertebb történelmi portálokat, az ókort, a középkort, az újkort és a legújabb kort mutatja be. Ezenfelül bemutatásra került az ókori Egyiptom és Mezopotámia, a Görög birodalom, a Római birodalom, a honfoglalás, a fontosabb Magyar történelmi események valamint hírek és cikkek is vannak fent a témáról.

Tuti menü